Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Adele se boji, da bo umrla mlada

Adele Flynet
Popularna britanska pevka Adele se močno boji, da bo umrla mlada, saj živi zelo stresno življenje. Največ skrbi ji povzročajo koncerti v živo, pred množico oboževalcev.

Adele je tako prestrašena in živčna pred nastopi v živo, da se boji, da zaradi tega ne bo dočakala prav visoke starosti. Triindvajsetletna pevka namreč večino časa pred koncertom preživi v popolnem stresu. "Popolnoma sem ohromljena zaradi strahu. Preden stopim na oder, imam strašansko tremo in ne vem, zakaj je tako. Mislim, da bom umrla mlada, saj se ves čas obremenjujem s tem."

Zvezdnica je stres poskušala zmanjšati tudi s tem, da se je preselila nazaj k mami, saj jo je življenje v razkošnem delu Londona utesnjevalo. Za neki britanski časopis je nedavno povedala, da se je k mami vrnila zato, ker bi jo sicer slej ko prej našli mrtvo v njenem stanovanju, njeno truplo pa bi načele podgane. "Sama preprosto nisem mogla funkcionirati brez mame, zato sem se vrnila k njej. A imava veliko stanovanje, vsaka ima dovolj prostora, tako da se super razumeva," je še dodala pevka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.