Afera odrezana roka: Tako danes uživa Julija Adlešič

Foto: Anže Petkovšek Julija Adlešič na okrožnem sodišču v Ljubljani na kazenski ovadbi.
Foto: Anže Petkovšek Julija Adlešič na okrožnem sodišču v Ljubljani na kazenski ovadbi.
Obsojena v zadevi odrezana roka Julija Adlešič uživa življenje.
Oglej si celoten članek

Juliji Adlešič, Sebastienu Abramovu ter njegovima staršema Tinki Huskić Colarič in Gorazdu Colariču je tožilstvo očitalo poskus goljufije oziroma pomoči pri njej, ker so Adlešičevo najprej za visoke zneske zavarovali na več zavarovalnicah, nato pa uprizorili nesrečo, v kateri ji je odrezalo roko. Nato so na zavarovalnice vložili odškodninske zahtevke v skupni višini okoli 1,17 milijona evrov. Do izplačil sicer ni prišlo. V ponovljenem sojenju so vsi štirje obtoženi sklenili sporazum s tožilstvom in krivdo priznali.

Adlešič je bila obsojena na leto in sedem mesecev zaporne kazni, Abramov pa na dve leti in pet mesec. 

Julija je na težke čase očitno že pozabila, vsaj tako lahko sklepamo iz njenih fotografij na Instagramu, kjer s sledilci deli lepe trenutke iz svojega življenja in dokazuje, da je zelo fotogenična ... "Wow, prava lepotica. Zelooo ženstvena,... krasi te prvinska naravna lepota," je navdušen sledilec. Takšnih komentarjev je pod njenimi objavami veliko. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 18:27 15. September 2022.

    Spet ena samovšečnica!

  • 16:55 15. September 2022.

    Glede na to da ni zaposlena , od kje jim denar za vse te silno drage obleke? Iz socialne podpore …

  • 14:30 15. September 2022.

    Ja kaj pa naj, saj je lepa in vse kar je res je to da so Slovenske z manipuliranje zavarovalnice …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.