Magazin > VIP
155828 ogledov

Afera odrezana roka: Tako danes uživa Julija Adlešič

Julija Adlešič Anže Petkovšek Julija Adlešič na okrožnem sodišču v Ljubljani na kazenski ovadbi.
Obsojena v zadevi odrezana roka Julija Adlešič uživa življenje.

Juliji Adlešič, Sebastienu Abramovu ter njegovima staršema Tinki Huskić Colarič in Gorazdu Colariču je tožilstvo očitalo poskus goljufije oziroma pomoči pri njej, ker so Adlešičevo najprej za visoke zneske zavarovali na več zavarovalnicah, nato pa uprizorili nesrečo, v kateri ji je odrezalo roko. Nato so na zavarovalnice vložili odškodninske zahtevke v skupni višini okoli 1,17 milijona evrov. Do izplačil sicer ni prišlo. V ponovljenem sojenju so vsi štirje obtoženi sklenili sporazum s tožilstvom in krivdo priznali.

Adlešič je bila obsojena na leto in sedem mesecev zaporne kazni, Abramov pa na dve leti in pet mesec. 

Julija je na težke čase očitno že pozabila, vsaj tako lahko sklepamo iz njenih fotografij na Instagramu, kjer s sledilci deli lepe trenutke iz svojega življenja in dokazuje, da je zelo fotogenična ... "Wow, prava lepotica. Zelooo ženstvena,... krasi te prvinska naravna lepota," je navdušen sledilec. Takšnih komentarjev je pod njenimi objavami veliko. 

 

Komentarjev 22
 • Kmodri 18:27 15.september 2022.

  Spet ena samovšečnica!

 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 16:55 15.september 2022.

  Glede na to da ni zaposlena , od kje jim denar za vse te silno drage obleke? Iz socialne podpore ??

 • dore 14:30 15.september 2022.

  Ja kaj pa naj, saj je lepa in vse kar je res je to da so Slovenske z manipuliranje zavarovalnice naredile afero da ni potrebno plačat. Banda zavaroval iška. Moj avto v Sloveniji niti zavarovati ne morem ker jim mednarodna ...prikaži več po zavarovalnica ne da soglasja. Julija pa je lepa in ja jaz osebno ji plačam odvetnika da dokaže lumparije zavarovalnic in da ji to izplačajo. Lahko vam kretenom kateri nič nimate in ste vsega nevoščljivi