Alenka Košir pokazala razširjeno družino

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Alenka Košir objavila prelepo družinsko fotografijo.
Oglej si celoten članek

Nekdanja žena smučarja Jureta Koširja in fitnes gurujka, Alenka Košir, je septembra 2017 s fotografijo prvič potrdila, da je spet zaljubljena. Njeno srce je osvojil Marko Jovović, nekdanji nogometaš.

Od takrat je lepotica objavila že več posnetkov svojega novega izbranca, sedaj pa je pokazala tudi njegova otroka. Delila je namreč fotografijo, ki je nastala med prazniki in na kateri je cela razširjena družina. Marko ima dva otroka, sina in hčerko, Alenka pa ima dve hčerki in sina. "Mojih top 6 oseb v letu 2018 ... naj bo 2019 SREČNO ... čin čin,“ je zapisala ob fotografiji.

Alenka je bila zagotovo pridna, vsaj kar se tiče zdrave prehrane. Celo med prazniki je pazila, da so bile njene cimetove zvezdice, s katerimi se je posladkala, zdrave. S sledilci je delila tudi recept.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:36 2. Januar 2019.

    srbija na pohodu...

  • 16:37 2. Januar 2019.

    Hudo je ko se moraš za ljubi kruhek prostituirat po spletu.

  • 15:08 2. Januar 2019.

    vse te babnice histerično nekaj razkazujejo po f, po instagramu, po portalih in to kar cel album slik iz vseh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.