Magazin > VIP
20421 ogledov

Alenka Košir pokazala razširjeno družino

Alenka Košir Instagram
Alenka Košir objavila prelepo družinsko fotografijo.

Nekdanja žena smučarja Jureta Koširja in fitnes gurujka, Alenka Košir, je septembra 2017 s fotografijo prvič potrdila, da je spet zaljubljena. Njeno srce je osvojil Marko Jovović, nekdanji nogometaš.

Od takrat je lepotica objavila že več posnetkov svojega novega izbranca, sedaj pa je pokazala tudi njegova otroka. Delila je namreč fotografijo, ki je nastala med prazniki in na kateri je cela razširjena družina. Marko ima dva otroka, sina in hčerko, Alenka pa ima dve hčerki in sina. "Mojih top 6 oseb v letu 2018 ... naj bo 2019 SREČNO ... čin čin,“ je zapisala ob fotografiji.



Lepa pa ni le ta fotografija, ampak tudi ogromno božično drevo, ki je stalo pri Koširjevih in pod katerim je bilo veliko daril. Očitno so bili lani vsi zelo pridni …

Alenka je bila zagotovo pridna, vsaj kar se tiče zdrave prehrane. Celo med prazniki je pazila, da so bile njene cimetove zvezdice, s katerimi se je posladkala, zdrave. S sledilci je delila tudi recept.

Za vse, ki ste se spraševali, kje so pojedli božično večerjo, pa objavljamo posnetek njene prelepe jedilnice.

Komentarjev 5
  • Tatjana Ha 22:36 02.januar 2019.

    srbija na pohodu...

  • jan75 16:37 02.januar 2019.

    Hudo je ko se moraš za ljubi kruhek prostituirat po spletu.

  • nergač 15:08 02.januar 2019.

    vse te babnice histerično nekaj razkazujejo po f, po instagramu, po portalih in to kar cel album slik iz vseh strani...da bi se do onemoglosti ogledovala, kako je "luštna".