Alenka Košir razkrila, da je zaljubljena v ...

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Osebna trenerka, podjetnica, lepotica in mama treh srčkov Alenka Košir je prejšnji teden praznovala rojstni dan in razkrila, v čem je skrivnost njenega zapeljivega videza ...
Oglej si celoten članek

Alenka Košir je prejšnji teden praznovala rojstni dan, vendar tudi nekaj let po štiridesetem še vedno ne kaže svojih let. V čem je njena skrivnost?  "Mislim, da je ključ v tem, da si relativno srečen. Lepota prihaja od znotraj. Neke formule za to ni, ali to izžarevaš ali pa ne. Lahko imaš idealne mere, pa ne izžarevaš nekaj več, lahko pa si povsem izven mer in standardov, pa si zelo zelo lep človek. Seveda obstaja neka osnova, kot je skrb za svoje telo. Povprečen Slovenec na leto več vloži v svoj avtomobil kot v svoje telo. Zavarovanje, servis, vzdrževanje … Čeprav se mi zdi naše telo veliko bolj pomembno kot avtomobil. Sama kakšnih ekstremnih ritualov nimam, seveda pa z vadbo, zdravo prehrano in aktivno meditacijo, kot je vadba v naravi, poskrbim za neko osnovo. Z raznimi zvarki, ki nam jih vsiljuje potrošniška družba, se že dolgo časa ne mazilim, saj sem ugotovila, da nekega velikega učinka nimajo. Pomembnejše je, kako se počutimo in kaj damo vase. Naše počutje in zdravje se na koži poznata. Koža ni narejena, da jo neprestano mazilimo, ampak se s pravilnim načinom življenja obnavlja sama. Sama se lahko zahvalim dobri genetiki, ki pa jo z nepravilnim načinom lahko tudi uničiš in obratno. Tudi slabo genetiko se da s pravilnim načinom življenja zelo izboljšati," pravi Alenka. 

Kaj pa ljubezen, ali tudi ta čarobna sestavina vpliva na to, da temnolaska tako žari?  "Sama sem vedno zaljubljena v življenje in v svoje otroke. Brez ljubezni do vsega si življenja sploh ne predstavljam. Ne šteje le tista ljubezen, o kateri me sedaj sprašujeta. Sama veselje, ljubezen in sprostitev najdem že v vsakdanjih opravilih, ki so marsikomu odveč, mene pa razveseljujejo," se je spretno izmaknila našemu vprašanju.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:06 21. Avgust 2016.

    Brez Koširja, ne bi bila Alenka nič.

  • 20:21 20. Avgust 2016.

    Dej že nehi ti Fewtiš no. Saj si presegla samo sebe v teh neumnostih.

  • 13:06 20. Avgust 2016.

    Sigurno ni zaljubljena v kretena Koširja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.