Magazin > Lepota & telo
4215 ogledov

Alenka Košir razkrila, da je zaljubljena v ...

zivljenje 29.05.13. alenka kosir, foto: bostjan tacol Boštjan Tacol
Osebna trenerka, podjetnica, lepotica in mama treh srčkov Alenka Košir je prejšnji teden praznovala rojstni dan in razkrila, v čem je skrivnost njenega zapeljivega videza ...

Alenka Košir je prejšnji teden praznovala rojstni dan, vendar tudi nekaj let po štiridesetem še vedno ne kaže svojih let. V čem je njena skrivnost?  "Mislim, da je ključ v tem, da si relativno srečen. Lepota prihaja od znotraj. Neke formule za to ni, ali to izžarevaš ali pa ne. Lahko imaš idealne mere, pa ne izžarevaš nekaj več, lahko pa si povsem izven mer in standardov, pa si zelo zelo lep človek. Seveda obstaja neka osnova, kot je skrb za svoje telo. Povprečen Slovenec na leto več vloži v svoj avtomobil kot v svoje telo. Zavarovanje, servis, vzdrževanje … Čeprav se mi zdi naše telo veliko bolj pomembno kot avtomobil. Sama kakšnih ekstremnih ritualov nimam, seveda pa z vadbo, zdravo prehrano in aktivno meditacijo, kot je vadba v naravi, poskrbim za neko osnovo. Z raznimi zvarki, ki nam jih vsiljuje potrošniška družba, se že dolgo časa ne mazilim, saj sem ugotovila, da nekega velikega učinka nimajo. Pomembnejše je, kako se počutimo in kaj damo vase. Naše počutje in zdravje se na koži poznata. Koža ni narejena, da jo neprestano mazilimo, ampak se s pravilnim načinom življenja obnavlja sama. Sama se lahko zahvalim dobri genetiki, ki pa jo z nepravilnim načinom lahko tudi uničiš in obratno. Tudi slabo genetiko se da s pravilnim načinom življenja zelo izboljšati," pravi Alenka. 

Kaj pa ljubezen, ali tudi ta čarobna sestavina vpliva na to, da temnolaska tako žari?  "Sama sem vedno zaljubljena v življenje in v svoje otroke. Brez ljubezni do vsega si življenja sploh ne predstavljam. Ne šteje le tista ljubezen, o kateri me sedaj sprašujeta. Sama veselje, ljubezen in sprostitev najdem že v vsakdanjih opravilih, ki so marsikomu odveč, mene pa razveseljujejo," se je spretno izmaknila našemu vprašanju.

 
Komentarjev 4
  • sprehajalec 16:06 21.avgust 2016.

    Brez Koširja, ne bi bila Alenka nič.

  • nergač 20:21 20.avgust 2016.

    Dej že nehi ti Fewtiš no. Saj si presegla samo sebe v teh neumnostih.

  • dragec 13:06 20.avgust 2016.

    Sigurno ni zaljubljena v kretena Koširja