Foto: Alenka Košir ob strastnem poljubu izlila dušo

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Uauuu, kako je zaljubljena!
Oglej si celoten članek

Alenka Košir je po ločitvi od Jureta Košira že nekaj let srečna v objemu Marka Jovovića, zaljubljene trenutke pa pogosto deli tudi na Instagramu. Tako romantično mu je pred kratkim voščila za rojstni dan in objavila fotografijo na kateri se poljubljata. "Ljubezen se ne vidi, ampak čuti, zato miživa. Srček moj, ker sem ti že včeraj, ko si imel rojstni dan, povedala vse … ti tukaj zaželim še enkrat samo zdravja. Ljubezen v tvojem srčku je že itak na maksimumu. Ljubim te," je zapisala in dodala pripise vse najboljše, ljubim te do lune in nazaj ter moja ljubezen. 

Spomladi je Alenka objavila tudi fotografijo, katero je na njenem prstancu krasil prstan, ki spominja na zaročnega, zato so se hitro pojavila ugibanja, ali se bosta golobčka podala pred oltar. Alenka in Marko imata skupaj sicer kar pet otrok, Alenka je iz prvega zakona pripeljala tri, Marko pa dva. To pa je Koširjeva na Instagramu pred kratkim napisala o njuni razširjeni družini: "To so tisti trenutki, noro sem hvaležna za moje najdražje. Ne bom pa samo idealizirala, kajti velika družina pomeni tudi VEČ obveznosti, VEČ stroškov in VEČ skrbi … čisto po pravici povedano, velikokrat na koncu dneva ne vem kje imam glavo in padem dol kot cunja. Samo nekaj pa definitivno velja … ljubezen pri VEČčlanski družini se ne deli, ampak množi … tako, da je tudi ljubezni VEČ."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:56 15. November 2019.

    Sedanjemu ali novemu???

  • 07:39 14. November 2019.

    Milo rečeno: Šema!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.