Magazin > VIP
4230 ogledov

Foto: Alenka Košir ob strastnem poljubu izlila dušo

Alenka Košir Boštjan Tacol
Uauuu, kako je zaljubljena!

Alenka Košir je po ločitvi od Jureta Košira že nekaj let srečna v objemu Marka Jovovića, zaljubljene trenutke pa pogosto deli tudi na Instagramu. Tako romantično mu je pred kratkim voščila za rojstni dan in objavila fotografijo na kateri se poljubljata. "Ljubezen se ne vidi, ampak čuti, zato miživa. Srček moj, ker sem ti že včeraj, ko si imel rojstni dan, povedala vse … ti tukaj zaželim še enkrat samo zdravja. Ljubezen v tvojem srčku je že itak na maksimumu. Ljubim te," je zapisala in dodala pripise vse najboljše, ljubim te do lune in nazaj ter moja ljubezen. 

Spomladi je Alenka objavila tudi fotografijo, katero je na njenem prstancu krasil prstan, ki spominja na zaročnega, zato so se hitro pojavila ugibanja, ali se bosta golobčka podala pred oltar. Alenka in Marko imata skupaj sicer kar pet otrok, Alenka je iz prvega zakona pripeljala tri, Marko pa dva. To pa je Koširjeva na Instagramu pred kratkim napisala o njuni razširjeni družini: "To so tisti trenutki, noro sem hvaležna za moje najdražje. Ne bom pa samo idealizirala, kajti velika družina pomeni tudi VEČ obveznosti, VEČ stroškov in VEČ skrbi … čisto po pravici povedano, velikokrat na koncu dneva ne vem kje imam glavo in padem dol kot cunja. Samo nekaj pa definitivno velja … ljubezen pri VEČčlanski družini se ne deli, ampak množi … tako, da je tudi ljubezni VEČ."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

to so tisti trenutki ❤ noro sem hvaležna za moje najdražje 🤗 ne bom pa samo idealizirala, kajti velika družina pomeni tudi VEČ obveznosti, VEČ stroškov in VEČ skrbi … čisto po pravici povedano, velikokrat na koncu dneva ne vem kje imam glavo in padem dol kot cunja 🥴 samo nekaj pa definitivno velja … ljubezen pri VEČčlanski družini se ne deli, ampak množi … tako, da je tudi ljubezni VEČ 😊 pri Telemach-u pa skrbijo za vse družine in imajo super družinske popuste na mobilne pakete VEČ s katerimi lahko prihranite tudi do 288 €/leto … se splača pogledati...link in bio ⬆️ #TelemachDRUZINA #popust4ever @telemachsi

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on

Komentarjev 2
  • sam50 09:56 15.november 2019.

    Sedanjemu ali novemu???

  • leonardo 07:39 14.november 2019.

    Milo rečeno: Šema!