Magazin > VIP
14522 ogledov

Pri Koširjevih spet praznujejo

Alenka Košir Boštjan Tacol
Sedaj bo šele pestro!

Najmlajši sin Alenke in Jureta Koširja je ta teden praznoval enajst let, kar pomeni, da imata nekdanja zakonca odslej opravka s kar tremi najstniki. "11 let nazaj sem postala tvoja mami in z vsakim dnem sem bolj hvaležna za to ... rada te imam do zadnje zvezde in nazaj ... ostani tako edinstven kot si ... vse najboljše ti želim. P.s.: Že tvoja igra z avtomobilčki, ko si bil majhen, je bila posebna," je na Instagramu zapisala ponosna mami Alenka in objavila svežo rojstnodnevno fotografijo kot tudi starejše slike Jalna in njegovih skulptur iz avtomobilčkov.

Alenka Košir Magazin Foto dokaz: Tako zaljubljena je Alenka Košir

Jure in Alenka sta sicer lep zgled, kako družina ostane skupaj, tudi, ko se loči. Spomladi so namreč praznovali valeto najstarejše hčerke Aline, na kateri je bila prisotna celotna družina in tudi Alenkin novi partner Marko Jovović ter njegova dva otroka. Poleg pozornosti in ljubezni, pa so njuni otroci deležni tudi spektakularnih daril in počitnic. Jure je svoje otroke ob koncu šolskega leta 2016 namreč peljal na Rihannin koncert na Dunaj, medtem ko so z mamico in družino njenega partnerja uživali na Floridi. 

Alenka Košir Magazin Alenka Košir pokazala svoj dom

Kljub obilju, pa vsi trije mali Koširji ne veljajo za razvajene, temveč pridne učence in marljive športnike, srednja Anika tudi za izjemno pevko. Kapo dol Juretu in Alenki, ki bi marsikoga lahko naučila tudi kaj o starševstvu, ne le o zdravem življenju in podjetništvu, kjer sta sicer uspešna poslovno. 

 

Komentarjev 2
  • janko89 23:46 19.oktober 2018.

    Pa oprostite, kdo za en kurac si tile Koširjevi- Jure je navaden skurban pezde - grd in samovšečen idiot ! kaj kažete te kurbirje ...