Magazin > Odnosi in prosti čas
11418 ogledov

Vrtoglav znesek za potovanje z najbogatejšo Slovenko Izo Login

Iza Login Mediaspeed
Naši znani guruji svoje znanje predajajo tudi na potovanjih v tujini. Med najbolj eksotičnimi je zagotovo Manifestacija ljubezni, ki jo Iza Login s sodelavkama organizira na Havajih.

Ljubezen za sedem tisočakov

Februarja 2019 Iza Login, Gaia Astra in Tadeja Broštnar vabijo vse, ki si želijo v svojem življenju na lahkoten in najbolj učinkovit način ustvariti več izobilja in izpopolnjenosti na vseh področjih življenja. Za 11-dnevno potovanje na Havaje pa boste morali odšteti 6990 evrov. Poleg letalske vozovnice, nastanitve, najema avtomobila, izletov po programu, plavanja z delfini, manifestacije in individualnega srečanja z Izo Login in Gaio Astro, boste dobili še sestavo osebne natalne karte in se lahko udeležili skupinske manifestacije ter različnih obredov.

Talking tom Slovenija Reporter: Loginova spet zavajata. Nič od očitanega ne drži.

Alenka Košir na prestižni lokaciji v Istri

Čeprav je Izino potovanje daleč najdražje, pa se je za prav tako luksuzno lokacijo, a bližje Sloveniji, odločila Alenka Košir. Alenka Košir v hotelu Kempinski Adriatic Savudrija organizira Vikend zate, ki stane 330 evrov. Všteti sta dve nočitvi s polpenzionom, darilo, pijača dobrodošlica, vstop v SPA in fitnes, celoten program aktivnosti ter popusti pri hotelskih storitvah. Vikend se vrti okoli vadbe Vitt in joge.

jure košir Magazin Prenovljena vila Jureta Koširja se prodaja za več milijonov

Alenka Košir | Avtor: Boštjan Tacol Boštjan Tacol

Kopanje z voditeljico za dobrih dvesto evrov

Voditeljica oddaje Klepet ob kavi Jasmina Kandorfer, ki ponuja tudi različne storitve in izdelka s področja zdravega načina življenja in alternativnih oblik zdravljenja, organizira dvodnevni izlet na Madžarko, ki stane 237 evrov. Na izletu bodo udeleženci obiskali zdravilno geotermalno jezero in samooskrbno eko skupnost Krishna valley. 

Jasmina Kandorfer | Avtor: mediaspeed mediaspeed

Marjan Ogorevc vas v Vietnamu pomaga na novo programirati 

Malo bolj eksotično potovanje organizira terapevt naravnega zdravljenja Marjan Ogorevc, ki za 17 dni in 2880 evrov vabi v Vietnam. Poleg dela na sebi, bodo njegovi sopotniki spoznali tudi kvantno fiziko, epigenetiko, nevroplastičnost možganov in psihopatologijo ter se naučili enostavnih načinov, kako se na novo programirati in ta spoznanja uporabiti v svojem življenju, piše na njihovi spletni strani. 

marjan ogorevc simona kozmus | Avtor: Agencija Primož Kozmus Agencija Primož Kozmus

Osvoboditev disharmonij z Lili Sorum

Barbara Vodnik v sodelovanju z znano numerologinjo Lili Sorum pripravlja vikend opolnomočenja s pomočjo zvoka, glasu, vibracije in numerologije v Rabcu, ki bo potekal med 19. in 21. oktobrom. Meditacije, predavanja, delavnice z Barbaro in Lili ter all inclusive bivanje v hotelu, v sobi z razgledom na morje, vas bo stalo 422 evrov. 

Lili Sorum | Avtor: Anže Godec Anže Godec

Komentarjev 7
  • Albatroz 12:05 16.oktober 2018.

    Verjamem da bo šel Janez ki dela tri smene in si je v 30 letih garanja za trakom privarčeval za nova vhodna vrata samo malo se naj našpara in bo imel dovol

  • Pepe007 11:34 16.oktober 2018.

    Marsikdo dvomi, da se da to prodati. Po mojem se zlahka da. Preberite članek o premoženju ministrske ekipe. Obstajajo reveži, ki kljub solidnim prihodkom nimajo ne prihrankov in ne premoženja. Kam je denar šel? Verjetno za taka potovanja. To so tipični kupci.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:00 15.oktober 2018.

    Če bo Iza kazala spolovilčko in pošvedrane joške med plavanjem,riskiram tut teh 7000 jurjev,pa nej gre vse u PM! :)

Sorodne novice