Slovenija
3516 ogledov

Reporter: Loginova spet zavajata. Nič od očitanega ne drži.

Talking tom
1/2
Youtube
To si lahko privoščita, ker članka prav zaradi njune prepovedi ni mogoče prebrati, pravijo v Reporterju.

Samo Login je popoldne medijem poslal sporočilo, v katerem pojasnjuje, zakaj sta se s soprogo Izo odločila, da s pravnimi sredstvi preprečita objavo zapisov o njiju.

"Ko ste se odločili, da boste pisali o najinih sorodnikih, se s tem nisva mogla sprijazniti, ker jim najin uspeh že tako velikokrat predstavlja breme. Tako enostavno je: želiva si zasebnosti in do neke mere sva se sprijaznila, da je midva ne bova imela več v polni meri. Ali je preveč, če si želiva to za svoje najbližje?," se v pismu sprašuje Login.

"G. Šurla in g. Požar – tudi vidva imata družine, mame, otroke... Kako bi se vidva počutila, če bi nekdo začel poročati, kje se vaša žena nahaja ravno sedaj? Kam vaši otroci hodijo v vrtec? Kako je ime vaši mami in kje stanuje? Pomislili bi na njihovo varnost in želeli bi si, da jih drugi – katerih v resnici vaši sorodniki res nič ne brigajo – pustijo pri miru. Samo to si želiva tudi midva za najine sorodnike," še dodaja Login.

Talking Tom Slovenija Samo Login prekinil medijski molk

V reviji Reporter so se odzvali na njuno pismo. Sporočilo objavljano v celoti.

"Zakonca Samo in Iza Login vse od začasne sodne odredbe, s katero je bila prepovedana prodaja revije Reporter Magazin, ker je bil v njem objavljena njuna življenjska zgodba, vztrajno zavajata javnost. To si seveda lahko privoščita, ker članka, na katerega se ves čas sklicujeta in v katerem naj bi razkrivali zasebne podrobnosti iz njunega življenja, prav zaradi njune prepovedi ni mogoče prebrati.

Zavajanje javnosti si je Samo Login privoščil tudi v zadnjem javnem pismu, s spraševanjem, kako bi se počutili v naši medijski hiši, če bi nekdo želel poročati o našem zasebnem življenju. Ob tem je namenoma navedel nekaj primerov razkritij, ki v prepovedanem članku sploh niso bili zapisani. Najprej sta nama zakonca Login po svojem odvetniku očitala, da smo hodili po pokopališčih, nato sta neresnično trdila, da smo iskali šolska spričevala, zdaj g. Login javnosti celo podtika, da smo spraševali, kam hodijo otroci v vrtec in podobno. To je sploh absurd, saj sta njuna sinova že odrasla.

Dejansko najbolj osebne podrobnosti iz njunega življenja zakonca Login razkrivata sama v različnih intervjujih in prek družbenih omrežij. V članku, ki sta ga prepovedala, smo njune lastne izjave znova zapisali in ob tem navedli vir. Zanju najbolj moteč podatek – kakšen je bil njun priimek pred spremembo – pa smo dobili iz uradno objavljene publikacije, ki jo lahko vsak državljan dobi na vpogled v javni knjižnici. Iza Login je sama v intervjuju za Ona Plus razkrila svoj dekliški priimek, naenkrat pa ta objava postane nesprejemljiva v članku, ki smo ga že natisnili, pa je sodišče urgentno na njun predlog objavo prepovedalo. In tudi prav ničesar osebnega nismo pisali o njunih sorodnikih, razen tega, da smo ob vseh, ki smo jih omenili, zapisali, da so uspešni, pridni in delovni, vsak na svojem področju. Podobno življenjsko zgodbo smo pred meseci objavili o družinskem ozadju prve dame ZDA Slovenke Melanie Trump, pa ni bilo prav nobenih težav.

Med bližnjimi sorodniki zakoncev Login smo omenili zgolj njuna odrasla sinova in pri tem zapisali le to, kar sta o svojih sinovih povedala za medije že sama. Vse njune zavajajoče navedbe zato zavračamo."

Iza Login Slovenija Zakonca Login na sodišču dosegla novo začasno odredbo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Timotejka 18:04 20.december 2017.

    https://www.finance.si/335680?cctest& http://www.slovenskenovice.si/novice/tehnovice/tri-milijarde-sledilcev-800-milijonov-prihodka In kje je zdaj Andrej Kravčenko?