Magazin > VIP
5054 ogledov

Alenka Košir: "Terapevt bi rekel, da imam kakšno motnjo"

Alenka Košir Instagram
Se vam zdi to početje Alenke Košir nenavadno?

Kdor na družbenih omrežjih vsaj malo spremlja življenje in delo Alenke Košir, ve, da je svoje stanovanje uredila v čudovito oazo sredi mesta. Ima izbran okus za detajle, njena strast pa so tudi lončnice. Malo manj znano pa je, kako dosledna je pri pospravljanju.

"Že kot otrok sem imela rada lep in urejen dom. Oblačila sem vedno zlagala na rob in po barvah. Stvari na policah niso bile nikoli postavljene naključno, ampak je bila vsaka stvar obrnjena pod določenim kotom in natančno sem vedela, če mi je kdo kakšno stvar premaknil. No, takšna sem še danes in kakšen terapevt bi mi rekel, da imam kakšno motnjo. Ampak takšna sem. Urejenost me pomirja," je na Instagramu zapisala Alenka.

Kako lepo in urejeno stanovanje ima, pa preverite spodaj ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#callalily 🌸💮🏵️🌼 #beautifulflowers #loveflowers

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MOJA. MAMI. ❤️ pogrešamo te 😔 #mothersday #motherlove #mymum #bestmomever

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... obožujem starinske servise iz porcelana ampak roko na srce običajno ležijo v skritem delu omare in jih redko vidimo … zato sem v moje šalčke, posodice za mleko, čajnik in jušnik posadila rastline 🌸🌼🌵zares lepa dekoracija za vsak prostor … v takih posodicah najbolj uspevajo kaktusi in sočnice = sukulenti … ampak pozor … ker take posodice nimajo luknjic za odtok vode bodite pazljivi pri zalivanju, da jih ne zalijete preveč … ker se hitro lahko zgodi, da rastlina zgnije … če nimate starinskih šalčk, prebrskajte omare od babic ali pa obiščite @lesnina.si ki ima veliko izbiro različnih posodic … ❤️ ‼️prav tako ne smete spregledati bogatih nagradnih iger 🎁, ki so jih pripravili za vas ob njihovi 70 letnici 🎂 … 🎉 več informacij o nagradnih igrah najdete na povezavi v bio 🎈 #dobrodoslidoma #lesnina70 #succulents #succulentgarden #succulove

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice