Alenka Košir: "Terapevt bi rekel, da imam kakšno motnjo"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Se vam zdi to početje Alenke Košir nenavadno?
Oglej si celoten članek

Kdor na družbenih omrežjih vsaj malo spremlja življenje in delo Alenke Košir, ve, da je svoje stanovanje uredila v čudovito oazo sredi mesta. Ima izbran okus za detajle, njena strast pa so tudi lončnice. Malo manj znano pa je, kako dosledna je pri pospravljanju.

"Že kot otrok sem imela rada lep in urejen dom. Oblačila sem vedno zlagala na rob in po barvah. Stvari na policah niso bile nikoli postavljene naključno, ampak je bila vsaka stvar obrnjena pod določenim kotom in natančno sem vedela, če mi je kdo kakšno stvar premaknil. No, takšna sem še danes in kakšen terapevt bi mi rekel, da imam kakšno motnjo. Ampak takšna sem. Urejenost me pomirja," je na Instagramu zapisala Alenka.

Kako lepo in urejeno stanovanje ima, pa preverite spodaj ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.