Alenka Tetičkovič zbolela za smrtno nevarno boleznijo

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Posledice bolezni čuti še danes.
Oglej si celoten članek

Priljubljena igralka Alenka Tetičkovič posledice smrtno nevarne bolezni, ki jo je prebolela lansko pomlad, čuti še danes. Alenka je takrat po hudem vnetju sinusov, namreč dobila bakterijski meningitis in v bolnišnici preživela kar tri tedne.

noseča Alenka Alenka Tetičkovič: "Nikoli nisva rekla, da sva idealen par“

"Na srečo so ga na urgenci pravočasno odkrili, če bi bila še malo doma, bi se lahko drugače končalo. Posledice čutim še danes, predvsem sem občutljiva na sonce in na sončno svetlobo. Zelo moram paziti nase, za sinuse pa mi najbolj odgovarja morje, zato bom tudi letos en mesec preživela ob morju, na Krku, kjer sem s celotno družino, otroki, tudi babicami in dedki in imamo se res super,"  nam je zaupala Alenka, ki bo v jeseni ponovno s polno paro aktivna v matičnem Lutkovnem gledališču Ljubljana.

Alenka Tetičkovič Tako je Alenkin sin dobil ime

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • ode
    16:30 2. Avgust 2018.

    Poglejte jo v obraz - tako izgleda smrt.

  • 12:19 2. Avgust 2018.

    Jaz bi samo vprašal od kod denar za mesec dni dopusta.

  • 08:48 2. Avgust 2018.

    To je pa res novica! PIŠETE O LANSKEM DOGODKU!!! A res nimate več nobenih svežih idej???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.