Magazin > VIP
1789 ogledov

Alenka Tetičkovič: "Nikoli nisva rekla, da sva idealen par“

Alenka Tetičkovič, Toja Benjamin Kovač
Igralka Alenka Tetičkovič je drugič noseča s partnerjem Juretom. Pravi, da nosečnosti nista načrtovala in da je hčerka Toja povsem navdušena.

Alenka Tetičkovič je za revijo Obrazi povedala, da se zaveda, da s partnerjem Juretom, s katerim sta v zvezi že 10 let, nista idealen par: "Z Juretom nikoli nisva rekla, da sva idealen par brez težav, vendar sva pripravljena delati za najin odnos in sva tudi že poiskala profesionalno pomoč.“ Njun odnos je zelo buren in pravi, da sta oba zelo temperamentna, zato kaj drugega že težko pričakuješ.

Pravi, da druga nosečnost ni bila načrtovana, sploh zato, ker je njihovo družinsko življenje zelo neklasično. Pravi, da je prvorojenka Toja povsem zaradi pričakovanja bratca. Ko jo je Alenka prišla iskat v šolo, ji je hčerka povedala, da je skrivnost zaupala "samo“ enajstim sošolcem. Najbolj absurdno pa je, da Alenka do četrtega meseca sploh ni vedela, da je noseča. Test nosečnosti je naredila predvsem zato, ker se je zbala, da je kaj narobe, a je pri tem vseeno upala, da je noseča. V zimskih mesecih je bila pod velikim stresom in pravi, da je takrat mislila, da je stres kriv za zamujanje menstruacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.