Ali Harry in Meghan zato ves čas kršita protokol?

Foto: Profimedia harry Foto: Profimedia harry Foto: Profimedia harry
Zanimiva teorija.
Oglej si celoten članek

Članom britanske kraljeve družine je izkazovanje naklonjenosti v javnosti prepovedano. Kraljico moti celo držanje za roke, a princa Harryja in njegove žene Meghan to očitno prav nič ne gane.

Parček, ki se je poročil maja, se namreč ves čas dotika. Razumljivo bi bilo, da je Meghan tista, ki na takšen način išče podporo, a avtorica Angela Levin pravi, da ni tako. Po njenem mnenju je Harry tisti, ki hrepeni po dotikih, tudi v javnosti, saj svoje ranljive plati, ki se še vedno bnori z bolečino, ki jo je za seboj pustila smrt princese Diane, ne zna skriti. "Za razliko od Williama Harry potrebuje varnost in razumevanje. /.../ Morda ima Meghan zato občutek, da ga mora varovati," pravi.

Kakor koli že, upamo, da bosta ostala tako zaljubljena in se tudi v prihodnosti  požvižgala na kraljeva pravila.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.