Ali Kennedyjeve čaka še ena tragedija?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prva žena Teda Kennedyja, Joan Kennedy, svojo žalost zaradi smrti hčere utaplja v alkoholu. Stanje se slabša iz dneva v dan.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, je 51-letni Kari Kennedy pretekli teden odpovedalo srce. Njena mati Joan, ki ima že več let težave z alkoholom, se s smrtjo hčere nikakor ne more sprijazniti, zato steklenice prazni še hitreje kot sicer. Njeni prijatelji se bojijo, da bodo kmalu pokopali tudi njo.

Kara in Joan sta si bili namreč zelo blizu. Kara je svoji materi vedno zvesto stala ob strani, pomagala ji je preboleti moževe skoke čez plot in prestati večkratna odvajanja od drog in alkohola. Nato pa je zbolela tudi sama, in sicer za rakom na pljučih. Kemoterapije so rak premagale, a močno oslabile njeno telo. Joan se je pogosto krivila za hčerine zdravstvene težave. "Bilo bi bolje, če bi umrla pred Karo," še dodajajo prijatelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.