Magazin > VIP
39 ogledov

Ali Kennedyjeve čaka še ena tragedija?

Joan Kennedy Reuters
Prva žena Teda Kennedyja, Joan Kennedy, svojo žalost zaradi smrti hčere utaplja v alkoholu. Stanje se slabša iz dneva v dan.

Kot smo poročali, je 51-letni Kari Kennedy pretekli teden odpovedalo srce. Njena mati Joan, ki ima že več let težave z alkoholom, se s smrtjo hčere nikakor ne more sprijazniti, zato steklenice prazni še hitreje kot sicer. Njeni prijatelji se bojijo, da bodo kmalu pokopali tudi njo.

Kara in Joan sta si bili namreč zelo blizu. Kara je svoji materi vedno zvesto stala ob strani, pomagala ji je preboleti moževe skoke čez plot in prestati večkratna odvajanja od drog in alkohola. Nato pa je zbolela tudi sama, in sicer za rakom na pljučih. Kemoterapije so rak premagale, a močno oslabile njeno telo. Joan se je pogosto krivila za hčerine zdravstvene težave. "Bilo bi bolje, če bi umrla pred Karo," še dodajajo prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.