Magazin
28 ogledov

Jackie O. in njene pikantne skrivnosti

Jacqueline in John Kennedy Reuters
Čez nekaj tednov bodo objavili spomine Jackie Onassis. Nekaj podrobnosti je že pricurljalo v javnost.

Spomini Jacki O. bodo njen zakon s predsednikom Johnom F. Kennedyjem prikazali v popolnoma novi luči, obljubljajo poznavalci. Predvsem pa bo javnost izvedela marsikatero pikantno skrivnost o nekdanji prvi dami ZDA.

Med drugim tudi:

Na Jackie so mnogi gledali kot na svetnico. Motili so se. Lepotica je namreč večkrat eksperimentirala z drogami, bila pa je tudi odvisna od alkohola.

Jackie je vedela, da jo JFK vara. A tudi ona mu ni bila zvesta. Med njenimi ljubimci sta se med drugim znašla igralec William Holden in dedič avtomobilskega imperija Fiat Gianni Agnelli.

Z dokazi o seks orgijah bratov Kennedy je mafija predsednika izsiljevala.

Kennedy je slutil, da ga bodo ubili. Le nekaj mesecev pred tragedijo je izjavil, da se bo zaradi atentata v zgodovino zapisal kot pozitiven in priljubljen predsednik.

Jackie je bila prepričana, da je umor njenega moža naročila skupina industrialcev.

Jackie je zahtevala, da se njeni spomini objavijo po njeni smrti. Leta 1964 je k sebi povabila zgodovinarja Arthurja M. Schlesingerja. Pogovore sta snemala, nato pa so jih shranili v sef. Septembra jih bodo objavili na televiziji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.