Ali to pomeni konec Kardashianovih?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ljudje so družine Kardashian očitno siti …
Oglej si celoten članek

Ena od najslavnejših ameriških družin, Kardashianovi, je začela dolgočasiti svet, še zlasti pa Američane.  "Konec je. Ljudje so jih siti," Wetpaint citira ameriškega urednika. Revije kot so Us Weekly, Life & Style, In Touch Weekly ter Star magazine se nenadoma prodajajo slabše, če je na naslovnici nekdo iz te družine.

Us Weekly je Kim za njeno fotografijo, na kateri je v belih bikinkah, plačala 80 tisoč evrov. Izkazalo se je, da je bila to zelo slaba investicija. V enem tednu po navadi prodajo 500 tisoč izvodov, ko je bila na naslovnici omenjena fotografija, pa je prodajne police zapustilo "le" 400 tisoč revij.

Nekateri uredniki pravijo, da je za to spremembo kriv Kanye West, Kimin zaročenec, ki v javnosti nima najboljšega slovesa. Strokovnjak za medije Marc Berman pa krivi njihovo nenehno prisotnost v rumenih medijih in njihov resničnostni šov, ki mu ni videti konca. "Kanal E! bi moral šov za eno sezono prekiniti," pravi.

A to se ne bo zgodilo. 14. januarja se namreč začenja že deveta sezona Keeping up with the Kardashians.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:37 2. Januar 2014.

    fak.. te bi mogli z ustavo prepovedat ne pa da jim že 9 let plačujejo za tole. Tastarega Jennerja so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.