Magazin > VIP
62 ogledov

Ali to pomeni konec Kardashianovih?

Kardashian FameFlynet
Ljudje so družine Kardashian očitno siti …

Ena od najslavnejših ameriških družin, Kardashianovi, je začela dolgočasiti svet, še zlasti pa Američane.  "Konec je. Ljudje so jih siti," Wetpaint citira ameriškega urednika. Revije kot so Us Weekly, Life & Style, In Touch Weekly ter Star magazine se nenadoma prodajajo slabše, če je na naslovnici nekdo iz te družine.

Us Weekly je Kim za njeno fotografijo, na kateri je v belih bikinkah, plačala 80 tisoč evrov. Izkazalo se je, da je bila to zelo slaba investicija. V enem tednu po navadi prodajo 500 tisoč izvodov, ko je bila na naslovnici omenjena fotografija, pa je prodajne police zapustilo "le" 400 tisoč revij.

Nekateri uredniki pravijo, da je za to spremembo kriv Kanye West, Kimin zaročenec, ki v javnosti nima najboljšega slovesa. Strokovnjak za medije Marc Berman pa krivi njihovo nenehno prisotnost v rumenih medijih in njihov resničnostni šov, ki mu ni videti konca. "Kanal E! bi moral šov za eno sezono prekiniti," pravi.

A to se ne bo zgodilo. 14. januarja se namreč začenja že deveta sezona Keeping up with the Kardashians.

Komentarjev 1
  • Jaka.marinsek 09:37 02.januar 2014.

    fak.. te bi mogli z ustavo prepovedat ne pa da jim že 9 let plačujejo za tole. Tastarega Jennerja so tolk znervirale da se mu je do konca spipal in si bo šel bojda spremenit spol.