Ališič bo komentiral smučanje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Sedaj bomo "ulalala“ poslušali še med prenosi alpskega smučanja.
Oglej si celoten članek

Komentator formule 1 Miran Ališič je pred novim izzivom. V sezoni 2014/2015 bo na nacionalki namreč komentiral tudi prenose alpskega smučanja.

Poznavalca formule ena naj bi po pisanju Nedeljskega odgovorni na RTVS najeli, ker so bili nezadovoljni s komentatorji, ki so spremljali letošnje olimpijske igre. Nacionalno televizijo smo zato vprašali, ali se bo Ališič priključi komentatorjem ali bo koga zamenjal. "Miran Ališič se bo priključil reporterski ekipi za prenose alpskega smučanja,“ se je glasil njihov odgovor.

Komentarja od Ališiča nismo dobili, ker je na dopustu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:31 7. Avgust 2014.

    pa mllovanovič naj začne komentirati košarko, pa stare naj začne komentirati drsanje, pa bertoletova nogomet, vse skupaj pa naj nadzira …

  • 16:06 7. Avgust 2014.

    Še čez zimo nam bo šel na živce kot pri F1

  • 14:03 7. Avgust 2014.

    hehehehhe.......zdej ko je njegov F1 portal propadu se bo pa v smučarijo silu. no upam ,da zamenja tega patetičnega Hudomalja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.