Magazin > Film & Glasba & TV
89 ogledov

Ališič bo komentiral smučanje

Miran Ališič Saša Despot
Sedaj bomo "ulalala“ poslušali še med prenosi alpskega smučanja.

Komentator formule 1 Miran Ališič je pred novim izzivom. V sezoni 2014/2015 bo na nacionalki namreč komentiral tudi prenose alpskega smučanja.

Poznavalca formule ena naj bi po pisanju Nedeljskega odgovorni na RTVS najeli, ker so bili nezadovoljni s komentatorji, ki so spremljali letošnje olimpijske igre. Nacionalno televizijo smo zato vprašali, ali se bo Ališič priključi komentatorjem ali bo koga zamenjal. "Miran Ališič se bo priključil reporterski ekipi za prenose alpskega smučanja,“ se je glasil njihov odgovor.

Komentarja od Ališiča nismo dobili, ker je na dopustu.

Komentarjev 6
  • ljimonad 17:31 07.avgust 2014.

    pa mllovanovič naj začne komentirati košarko, pa stare naj začne komentirati drsanje, pa bertoletova nogomet, vse skupaj pa naj nadzira veliki poznavalec jerkovič s svojim aparatom za ponavljanje posnetkov. pa pri vseh športih naj bo studijski del z zelo zanimivimi ...prikaži več gosti, od katerih večin prihaja samo zaradi honorarja, v studio. najbolje bi bilo da nacionalka lepo ukine šport potem bomo vsaj teh naštetih vrlih strokovnjakov rešeni.

  • Avatar krojac
    krojac 16:06 07.avgust 2014.

    Še čez zimo nam bo šel na živce kot pri F1

  • supreme 14:03 07.avgust 2014.

    hehehehhe.......zdej ko je njegov F1 portal propadu se bo pa v smučarijo silu. no upam ,da zamenja tega patetičnega Hudomalja in njegovo obsedenost z Mazetko.