Alkoholne pijače je oplemenitil z viagro

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kitajski proizvajalec alkoholnih pijač je z viagro skušal dvigniti prodajo svojih izdelkov.
Oglej si celoten članek

Boj za tržni delež na področju alkoholnih pijač na Kitajskem je trd. To je okusil tudi nek poslovnež, ki se je odločil k zadevi pristopiti malce drugače, saj so ga k temu prisilile razmere na trgu. 

V alkoholne pijače, ki jih proizvaja njegovo podjetje, je začel dodajati viagro in zdravilo za nižanje pritiska. Kot je pojasnil, je upal, "da bo povečal prodajo alkohola in tako hitreje zaslužil". Ni računal na to, da ga bodo odkrili, poleg tega pa je menil, da v posamezni steklenici ni bilo toliko zdravila, da bi uporabnikom lahko škodovalo.

Vendar pa njegov podvig ni ostal neopažen. Stranski učinki dviganja steklenic piva so bili namreč dobro vidni, uporabniki pa začudeni. Že res, da je pijačo oglaševal kot zdravo in hranljivo, a si potrošniki takega poskoka niso predstavljali.

Zgodba se je za poslovneža končala žalostno, saj je ostal brez licence. Podatkov o tem, ali se mu je v tem času prodaja dvignila, pa ni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.