Magazin > Bizarno
52 ogledov

Alkoholne pijače je oplemenitil z viagro

pivo Shutterstock
Kitajski proizvajalec alkoholnih pijač je z viagro skušal dvigniti prodajo svojih izdelkov.

Boj za tržni delež na področju alkoholnih pijač na Kitajskem je trd. To je okusil tudi nek poslovnež, ki se je odločil k zadevi pristopiti malce drugače, saj so ga k temu prisilile razmere na trgu. 

V alkoholne pijače, ki jih proizvaja njegovo podjetje, je začel dodajati viagro in zdravilo za nižanje pritiska. Kot je pojasnil, je upal, "da bo povečal prodajo alkohola in tako hitreje zaslužil". Ni računal na to, da ga bodo odkrili, poleg tega pa je menil, da v posamezni steklenici ni bilo toliko zdravila, da bi uporabnikom lahko škodovalo.

Vendar pa njegov podvig ni ostal neopažen. Stranski učinki dviganja steklenic piva so bili namreč dobro vidni, uporabniki pa začudeni. Že res, da je pijačo oglaševal kot zdravo in hranljivo, a si potrošniki takega poskoka niso predstavljali.

Zgodba se je za poslovneža končala žalostno, saj je ostal brez licence. Podatkov o tem, ali se mu je v tem času prodaja dvignila, pa ni. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.