Alma Brdžanović se je poročila

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Zvezdnica resničnostnega šova Bar, Alma Brdžanović, se je v New Yorku poročila.
Oglej si celoten članek

Večno zvestobo je obljubila podpredsedniku neke nepremičninske agencije v New Yorku, Anisu, pišejo Slovenske novice. Njen novopečeni mož je Indijec, ki se je rodil v Veliki Britaniji. Njegova družina se je v ZDA preselila, ko mu je bilo sedem let.

Anis in Alma sta na svojo poroko povabila 170 svatov. Slavje je trajalo "le" dva dni, če bi se mladoporočenca držala indijske tradicije, pa bi se popivalo kar pet dni. Prva zabava naj bi po poročanju časnika potekala na strehi stavbe na Peti aveniji, drugi žur pa je potekal na plaži na Long Islandu.

Parček se je spoznal lanskega julija, in sicer v New Yorku, kjer Alma že nekaj časa živi in dela. O svojem možu je lepotica povedala, da sta si zelo podobna, a hkrati različna. "Je inteligenten, misli dva koraka naprej, veliko bere, veliko mu pomeni izobrazba,“ je povedala Alma in dodala, da je Anis neverjeten gospodinjec. Menda obvlada vse, razen kuhanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 21:14 13. Avgust 2013.

    Kdo pa je to?

  • 13:41 12. Avgust 2013.

    Ali ju bomo videli v oddaji "Moja obilna ciganska poroka" na TCL programu?

  • 11:02 12. Avgust 2013.

    only in Slovenia...vsi se bolj brigajo za življenje drugih kot za svoja.<br />Almi čestitke za poroko in premik iz Slo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.