Magazin > VIP
116 ogledov

Alma Brdžanović se je poročila

Alma Brdžanovič mediaspeed
Zvezdnica resničnostnega šova Bar, Alma Brdžanović, se je v New Yorku poročila.

Večno zvestobo je obljubila podpredsedniku neke nepremičninske agencije v New Yorku, Anisu, pišejo Slovenske novice. Njen novopečeni mož je Indijec, ki se je rodil v Veliki Britaniji. Njegova družina se je v ZDA preselila, ko mu je bilo sedem let.

Anis in Alma sta na svojo poroko povabila 170 svatov. Slavje je trajalo "le" dva dni, če bi se mladoporočenca držala indijske tradicije, pa bi se popivalo kar pet dni. Prva zabava naj bi po poročanju časnika potekala na strehi stavbe na Peti aveniji, drugi žur pa je potekal na plaži na Long Islandu.

Parček se je spoznal lanskega julija, in sicer v New Yorku, kjer Alma že nekaj časa živi in dela. O svojem možu je lepotica povedala, da sta si zelo podobna, a hkrati različna. "Je inteligenten, misli dva koraka naprej, veliko bere, veliko mu pomeni izobrazba,“ je povedala Alma in dodala, da je Anis neverjeten gospodinjec. Menda obvlada vse, razen kuhanja.

Komentarjev 12
  • samsvojmojster 21:14 13.avgust 2013.

    Kdo pa je to?

  • Minerva 13:41 12.avgust 2013.

    Ali ju bomo videli v oddaji "Moja obilna ciganska poroka" na TCL programu?

  • smoki 11:02 12.avgust 2013.

    only in Slovenia...vsi se bolj brigajo za življenje drugih kot za svoja.Almi čestitke za poroko in premik iz Slo, vi pa počnite to kar najbolje znate...pljuvat in ogovarjat. Zelo žalostno!