Alya pokazala kotiček svojega doma v Dalmaciji, sanjsko!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
S kozarcem vina v roki uživa v svojem dalmatinskem domu ...
Oglej si celoten članek

Naša pevka Alya že skoraj tri leta več ne živi le v Sloveniji. S partnerjem sta si dom namreč ustvarila v Dalmaciji. Kje točno, Alya ne želi izdati, leta 2018 je povedala le, da sta Dalmacijo izbrala zaradi morske klime in dejstva, da ima njen partner hrvaške korenine. Kljub morskem domovanju, ki je želja številnih, pa golobčka še vedno vsaj polovico leta preživita v Sloveniji.

Znano je, da se je pevka precej časa trudila prodati razkošno opremljeno hišo v Sloveniji, sedaj pa je na Instagramu razkrila delček svojega doma v Dalmaciji, ki je prav tako videti sanjsko. Stena iz kamna, mehko pohištvo, stekleni lestenci in robustna ogledala ustvarjajo lep kontrast. Na fotografiji je sicer razkrila, da jo je v Dalmaciji obiskala mama, ki je prav tako atraktivnega videza kot naša pevka. Dokaz, da jabolko res ne pade daleč od drevesa!

Najboljši videi so na kanalu Joonglaa!

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 17:36 5. Avgust 2020.

    Na tej sliki ne vidim ene lepe stvari. Kaj zid s kamenja je sama zidala?

  • 20:13 15. Julij 2020.

    Alja klošar!!!A si predstavljate,da ta pride v kiklici in petkah v Stožice... .Črna kiklca(gvant),črne lakirane štiklce,leva desna rama in hrbet …

  • 17:21 15. Julij 2020.

    naj kar dol ostane

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.