Amanda Bynes: Ta vloga jo je pahnila v pekel

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zaradi vloge padla v depresijo.
Oglej si celoten članek

Dvomi, droge, depresija. 32-letna Amanda Bynes je že zelo zgodaj spoznala temne plati slave, vse pa se je začelo z vlogo v filmu She’s the Man, ki je izšel leta 2006.

Igralka se je za to vlogo morala preleviti v fanta, kar je imelo zanje hude posledice. Kot je povedala v pogovoru za revijo Paper, si je film ogledala le enkrat, po ogledu pa je dobila depresijo. “Dobila sem depresijo, ker mi ni bilo všeč, kako sem bila videti v vlogi fanta,” je povedala. 

Foto: Profimedia Amanda Bynes Amanda je ob tem priznala, da se je z drogami srečala že prej. Pri šestnajstih letih je začela kaditi marihuano, pozneje pa je eksperimentirala z ekstazijem in kokainom. Leta 2007, ko je izšel njen film Hairspray, je zapadla še eni odvisnosti. Ko je slišala, da naj bi amfetamini pomagali pri vzdrževanju teže, se je zlagala svojemu zdravniku, da ima motnjo pozornosti. 

Težave z drogami so uničile njeno kariero. Leta 2010 je bila ves čas tako "zadeta”, da si ni mogla zapomniti besedil in je igralstvo obesila na klin. “V življenju nisem več videla smisla,” je povedala Amanda, ki si je čas, po tem, ko je prenehala delati, krajšala z gledanjem televizije in tvitanjem. Nepremišljene izjave, ki jih je delila po družbenih omrežjih, ji še danes povzročajo nespečne noči. “Zelo se sramujem za besede, ki sem jih izrekla,” pravi igralka, ki se že štiri leta ni pritaknila drog, decembra pa jo čaka še ena prelomnica. Diplomirala bona inštitutu "Fashion Institute of Design and Merchandising".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.