Magazin > VIP
2194 ogledov

Amanda Bynes: Ta vloga jo je pahnila v pekel

Amanda Bynes FameFlynet
Zaradi vloge padla v depresijo.

Dvomi, droge, depresija. 32-letna Amanda Bynes je že zelo zgodaj spoznala temne plati slave, vse pa se je začelo z vlogo v filmu She’s the Man, ki je izšel leta 2006.

Igralka se je za to vlogo morala preleviti v fanta, kar je imelo zanje hude posledice. Kot je povedala v pogovoru za revijo Paper, si je film ogledala le enkrat, po ogledu pa je dobila depresijo. “Dobila sem depresijo, ker mi ni bilo všeč, kako sem bila videti v vlogi fanta,” je povedala. 

Amanda Bynes | Avtor: Profimedia Profimedia
Amanda je ob tem priznala, da se je z drogami srečala že prej. Pri šestnajstih letih je začela kaditi marihuano, pozneje pa je eksperimentirala z ekstazijem in kokainom. Leta 2007, ko je izšel njen film Hairspray, je zapadla še eni odvisnosti. Ko je slišala, da naj bi amfetamini pomagali pri vzdrževanju teže, se je zlagala svojemu zdravniku, da ima motnjo pozornosti. 

Težave z drogami so uničile njeno kariero. Leta 2010 je bila ves čas tako "zadeta”, da si ni mogla zapomniti besedil in je igralstvo obesila na klin. “V življenju nisem več videla smisla,” je povedala Amanda, ki si je čas, po tem, ko je prenehala delati, krajšala z gledanjem televizije in tvitanjem. Nepremišljene izjave, ki jih je delila po družbenih omrežjih, ji še danes povzročajo nespečne noči. “Zelo se sramujem za besede, ki sem jih izrekla,” pravi igralka, ki se že štiri leta ni pritaknila drog, decembra pa jo čaka še ena prelomnica. Diplomirala bona inštitutu "Fashion Institute of Design and Merchandising".

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.