Ameriška manekenka Jael Strauss: Nočem umreti

Foto: Profimedia
"Potrebujem čudež,“ je zapisala.
Oglej si celoten članek

Četrtega decembra je umrla 34-letna ameriška manekenka Jael Strauss, ki je zaslovela s šovom Ameriški top model. Zanjo je bil usoden rak dojk.

Da je zbolela za rakom, je izvedela v začetku oktobra. "Rak se je agresivno razširil po vsem telesu in je neozdravljiv. /.../ Potrebujem čudež,“ je na Facebooku zapisala Jael, ki je kemoterapijo prekinila konec oktobra, konec novembra pa se je preselila v hospic.
Zadnje dni svojega življenja ni bila pri zavesti. "Bil je blagoslov, da smo ji lahko pred smrtjo pokazali, kako ljubljena je. Toliko svetlobe je prinesla ljudem,“ je njena družina zapisala v sporočilu za javnost.

Kako zelo so jo imeli njeni najbližji radi, je Jael ujela v videu, ki ga je objavila na Instagramu. Iz solidarnosti so si obrili glavo in ji dali na ta način vedeti, da v svojem boju ni sama. "Rak ne more rasti tako hitro, kot raste moja ljubezen. Hvaležna za ogromno podporo. Neustavljivi smo,“ je zapisala ob posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.