Magazin > VIP
4261 ogledov

Ameriška manekenka Jael Strauss: Nočem umreti

Jael Strauss
"Potrebujem čudež,“ je zapisala.

Četrtega decembra je umrla 34-letna ameriška manekenka Jael Strauss, ki je zaslovela s šovom Ameriški top model. Zanjo je bil usoden rak dojk.

Da je zbolela za rakom, je izvedela v začetku oktobra. "Rak se je agresivno razširil po vsem telesu in je neozdravljiv. /.../ Potrebujem čudež,“ je na Facebooku zapisala Jael, ki je kemoterapijo prekinila konec oktobra, konec novembra pa se je preselila v hospic.
Zadnje dni svojega življenja ni bila pri zavesti. "Bil je blagoslov, da smo ji lahko pred smrtjo pokazali, kako ljubljena je. Toliko svetlobe je prinesla ljudem,“ je njena družina zapisala v sporočilu za javnost.

Kako zelo so jo imeli njeni najbližji radi, je Jael ujela v videu, ki ga je objavila na Instagramu. Iz solidarnosti so si obrili glavo in ji dali na ta način vedeti, da v svojem boju ni sama. "Rak ne more rasti tako hitro, kot raste moja ljubezen. Hvaležna za ogromno podporo. Neustavljivi smo,“ je zapisala ob posnetku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My cancer can’t grow as fast as my LOVE. Thankful for the masses of support, we are unstoppable #fuckcancer #chemo #girlswithshavedheads

A post shared by Jael Strauss (@eureka.secrets) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.