Ameriška pevka v strahu: Ne vem, kaj se dogaja z mojim telesom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ariana Grande je prekinila turnejo.
Oglej si celoten članek

Mlada pevka Ariana Grande bo morda zaradi zdravstvenih težav prisiljena odpovedati turnejo Sweetener tour. Za zdaj je lepotička odpovedala le nastop v Charlottesvillu. "Živijo, dragi moji. Še vedno sem zelo bolna. Bolna sem že od nastopa v Londonu. Ne vem, kako je to mogoče, a še vedno me zelo bolita glava in grlo,“ je na družbenem omrežju razložila zvezdnica in dodala, da ima med koncertom težave z dihanjem. "Ne vem, kaj se dogaja z mojim telesom. To moram ugotoviti.“

26-letnica še pravi, da zanjo zelo dobro skrbijo njena mama in prijatelji. "Strašen občutek,“ je še zapisala, pozneje pa objavila tudi, da še vedno zelo težko požira in da ne more dvigniti glave. "Opravičujem se za negativne novice. Želim, da ste obveščeni. Veste, da se trudim in, če je le mogoče, skrivam težave, kadar sem bolna, zato vas tudi ne bi obveščala, če situacija ne bi bila zelo težka,“ je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.