Ameriška zvezdnica hujšala čisto blizu nas

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Rebel Wilson navdušuje s telesno preobrazbo.
Oglej si celoten članek

Rebel Wilson je v šestih mesecih izgubila že več kot 20 kilogramov, sedaj se je razvedelo, kje in kako se je začela njena pot do vitkejšega telesa.

Rebel je povedala, da je izguba kilogramov rezultat telovadbe, z osebnim trenerjem trenira 6-krat na teden, pogostih sprehodov in spremenjenega jedilnika.

ni več taka Igralka vse bolj suha, njeni posnetki vse bolj drzni

Kaj lahko brez slabe vesti zaužije, se je po poročanju People naučila v Avstriji, v wellness in detoks kliniki VivaMayr. Jedilnika po metodi Mayr se drži še danes, je vir povedal omenjenemu mediju.

Mayrjevo metodo je pred skoraj 100 leti izumil avstrijski zdravnik dr. Franz Xaver Mayr, ki je bil prepričan, da ljudje z napačno prehrano in tudi napačnim načinom uživanja hrane zastrupljajo svojo prebavni sistem. 

"Vse se začne s črevesjem. Glavno vodilo je preko prebave izboljšati zdravje,“ je pred leti za The Guardian povedala dr. Christine Stossier iz klinike VivaMayr, kjer goste naučijo, kako se odpovedati prigrizkom, zmanjšati vnos glutena in kako hrano pravilno prežvečiti. Jedilnik temelji na alkalni dieti, ki temelji na zelenjavi, ribah oziroma živilih, ki ne zakisajo telesa. Za zajtrk gostje dobijo pirov kruh, da bi se naučili, da je treba hrano prežvečiti 30-krat. Med jedjo so telefoni prepovedani, prav tako tudi pitje, obroki pa si sledijo v razmiku štirih ur. "Gre za dieto, s katero odpravljajo občutljivosti na živila, zmanjšujejo vnos sladkorja in spodbujajo uživanje polnovredne hrane, kar krepi imunski sistem in zmanjšuje vnetja,“ je People še povedal vir blizu igralki.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.