Magazin > Lepota & telo
2333 ogledov

Ameriška zvezdnica hujšala čisto blizu nas

rebel wilson Instagram
Rebel Wilson navdušuje s telesno preobrazbo.

Rebel Wilson je v šestih mesecih izgubila že več kot 20 kilogramov, sedaj se je razvedelo, kje in kako se je začela njena pot do vitkejšega telesa.

Rebel je povedala, da je izguba kilogramov rezultat telovadbe, z osebnim trenerjem trenira 6-krat na teden, pogostih sprehodov in spremenjenega jedilnika.

rebel wilson ni več taka Magazin Igralka vse bolj suha, njeni posnetki vse bolj drzni

Kaj lahko brez slabe vesti zaužije, se je po poročanju People naučila v Avstriji, v wellness in detoks kliniki VivaMayr. Jedilnika po metodi Mayr se drži še danes, je vir povedal omenjenemu mediju.

Mayrjevo metodo je pred skoraj 100 leti izumil avstrijski zdravnik dr. Franz Xaver Mayr, ki je bil prepričan, da ljudje z napačno prehrano in tudi napačnim načinom uživanja hrane zastrupljajo svojo prebavni sistem. 

"Vse se začne s črevesjem. Glavno vodilo je preko prebave izboljšati zdravje,“ je pred leti za The Guardian povedala dr. Christine Stossier iz klinike VivaMayr, kjer goste naučijo, kako se odpovedati prigrizkom, zmanjšati vnos glutena in kako hrano pravilno prežvečiti. Jedilnik temelji na alkalni dieti, ki temelji na zelenjavi, ribah oziroma živilih, ki ne zakisajo telesa. Za zajtrk gostje dobijo pirov kruh, da bi se naučili, da je treba hrano prežvečiti 30-krat. Med jedjo so telefoni prepovedani, prav tako tudi pitje, obroki pa si sledijo v razmiku štirih ur. "Gre za dieto, s katero odpravljajo občutljivosti na živila, zmanjšujejo vnos sladkorja in spodbujajo uživanje polnovredne hrane, kar krepi imunski sistem in zmanjšuje vnetja,“ je People še povedal vir blizu igralki.


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.