Ameriška zvezdnica med spolnim odnosom izgubila zavest

Foto: instagram
Foto: instagram
Sedaj je vse skupaj podrobno opisala v svoji novi prihajajoči knjigi.
Oglej si celoten članek

51-letna ameriška zvezdnica Kelly Ripa je v svoji prihajajoči knjigi med drugim razkrila, da je nekoč med spolnim odnosom z možem Markom Consuelosom celo izgubila zavest. Razkrila je, da naj bi se to zgodilo leta 1997, približno šest mesecev po rojstvu njenega prvega otroka, ko sta se z možem v zgodnjih jutranjih urah prepustila strastem.

Med drugim je v knjigi zapisala, da bi se to naj zgodilo zaradi dveh velikih cist na njenih jajčnikih. V intervjuju za revijo Haute je Kelly tudi razkrila, da jo je mož nato hitro oblekel in odpeljal v bolnišnico. A navkljub vsem bolečinam je bilo takrat zanjo najbolj srhljivo to, da ni izbral ustreznih oblačil in obutve. Ko je prispela v zdravstveno ustanovo, je namreč ugotovila, da je njen mož zgrabil najbližja oblačila, ki jih je našel: triko francoskega kroja iz osemdesetih let prejšnjega stoletja, rdeče športne copate Manola Blahnika in Consuelosinovo staro trenirko. Čeprav Kelly meni, da je njen mož v vsakem trenutku elegantno oblečen, jo je takrat s svojim izborom oblačil oblekel kot prostitutko. Ko je to dojela, je mislila, da sanja in ima nočno moro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:57 11. September 2022.

    Izguba zavesti pri ženski med orgazmom je običajen pojav, če se zadeve "resno lotiš"...;)Francozi pravijo temu "mala smrt" ali nekaj …

  • 13:50 10. September 2022.

    Kako že pravijo temu, če si zgoraj se vrti, če si spodaj te duši na boku pa, ne moreš gledati …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.