Magazin > VIP
72667 ogledov

Ameriška zvezdnica med spolnim odnosom izgubila zavest

Kelly Ripa instagram
Sedaj je vse skupaj podrobno opisala v svoji novi prihajajoči knjigi.

51-letna ameriška zvezdnica Kelly Ripa je v svoji prihajajoči knjigi med drugim razkrila, da je nekoč med spolnim odnosom z možem Markom Consuelosom celo izgubila zavest. Razkrila je, da naj bi se to zgodilo leta 1997, približno šest mesecev po rojstvu njenega prvega otroka, ko sta se z možem v zgodnjih jutranjih urah prepustila strastem.

Med drugim je v knjigi zapisala, da bi se to naj zgodilo zaradi dveh velikih cist na njenih jajčnikih. V intervjuju za revijo Haute je Kelly tudi razkrila, da jo je mož nato hitro oblekel in odpeljal v bolnišnico. A navkljub vsem bolečinam je bilo takrat zanjo najbolj srhljivo to, da ni izbral ustreznih oblačil in obutve. Ko je prispela v zdravstveno ustanovo, je namreč ugotovila, da je njen mož zgrabil najbližja oblačila, ki jih je našel: triko francoskega kroja iz osemdesetih let prejšnjega stoletja, rdeče športne copate Manola Blahnika in Consuelosinovo staro trenirko. Čeprav Kelly meni, da je njen mož v vsakem trenutku elegantno oblečen, jo je takrat s svojim izborom oblačil oblekel kot prostitutko. Ko je to dojela, je mislila, da sanja in ima nočno moro.

Komentarjev 4
  • Avatar luckyss
    luckyss 06:57 11.september 2022.

    Izguba zavesti pri ženski med orgazmom je običajen pojav, če se zadeve "resno lotiš"...;)Francozi pravijo temu "mala smrt" ali nekaj podobnega Vsekakor pa ni to sedaj tema, da bi o tem knjigo pisala..No morda, če je dečva "zgoraj brez",,,,in zgoraj, ...prikaži več, mislim nad vratom..

  • Ender3 13:50 10.september 2022.

    Kako že pravijo temu, če si zgoraj se vrti, če si spodaj te duši na boku pa, ne moreš gledati televizije...