Amy Adams bo nova Lois Lane

Foto: Žurnal24 Režiser Zack Snyder ne more prehvaliti Amyjinega talenta. (Foto: Flynet)
Superman bo dobil novo Lois Lane. Čast je pripadla igralki Amy Adams, ki je po besedah režiserja popolna izbira.
Oglej si celoten članek

Film Superman: Man Of Steel, ki ga bo režiral Zack Snyder, bo v kinematografe prišel konec naslednjega leta. V njem bomo poleg Henryja Cavilla, ki bo upodobil Clarka Kenta oziroma Supermana, videli tudi Amy Adams.

 

36-letna igralka je po režiserjevih besedah popolna za upodobitev Supermanove ljubezni Lois Lane, ki jo je nekoč igrala "razočarana gospodinja" Teri Hatcher. "Imeli smo pravo iskalno akcijo za Lois, saj gre za zelo pomembno vlogo. Organizirali smo ogromno avdicij, po sestanku z Amy pa sem ugotovil, da ji je vloga pisana na kožo," je za časnik The Los Angeles Times povedal režiser.

 

"Amy je ena najboljših in najbolj spoštovanih igralk v svetu filma in z veseljem sporočam, da se je pridružila zasedbi Supermana," je za konec še dodal. Poleg Amy bomo v filmu videli tudi Diane Lane in Kevina Costnerja, ki bosta zaigrala Clarkova starša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.