Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Amy Adams bo nova Lois Lane

Režiser Zack Snyder ne more prehvaliti Amyjinega talenta. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Superman bo dobil novo Lois Lane. Čast je pripadla igralki Amy Adams, ki je po besedah režiserja popolna izbira.

Film Superman: Man Of Steel, ki ga bo režiral Zack Snyder, bo v kinematografe prišel konec naslednjega leta. V njem bomo poleg Henryja Cavilla, ki bo upodobil Clarka Kenta oziroma Supermana, videli tudi Amy Adams.

 

36-letna igralka je po režiserjevih besedah popolna za upodobitev Supermanove ljubezni Lois Lane, ki jo je nekoč igrala "razočarana gospodinja" Teri Hatcher. "Imeli smo pravo iskalno akcijo za Lois, saj gre za zelo pomembno vlogo. Organizirali smo ogromno avdicij, po sestanku z Amy pa sem ugotovil, da ji je vloga pisana na kožo," je za časnik The Los Angeles Times povedal režiser.

 

"Amy je ena najboljših in najbolj spoštovanih igralk v svetu filma in z veseljem sporočam, da se je pridružila zasedbi Supermana," je za konec še dodal. Poleg Amy bomo v filmu videli tudi Diane Lane in Kevina Costnerja, ki bosta zaigrala Clarkova starša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.