Amy bo odštevala v bolnišnici

Foto: Žurnal24
Amy Winehouse bo po vsej verjetnosti novo leto dočakala v bolnišnici. Tja so jo po preveč veselih praznikih napotili prijatelji.
Oglej si celoten članek

Nadarjeno pevko so zaskrbljeni prijatelji in družina prosili, naj si poišče pomoč, saj je med božičnimi prazniki Amy pretiravala z žuriranjem, alkoholom in verjetno tudi prepovedanimi substancami.

Tega si zaradi okužbo na pljučih nikakor ne bi smela privoščiti. "Amy trenutno ni najbolj pri sebi, počuti se slabo in osamljeno. Zelo je čustvena. Med božičnimi prazniki je veliko časa preživela doma in žalost utapljala v alkoholu," je dejal pevkin prijatelj. "Že več tednov se bori s hudo okužbo pljuč, kar že dobro načenja njeno zdravje. Amy je prišla do stanja, ko že sama ve, da mora v bolnišnico in se pozdraviti," je še dodal.

Prijatelji si tako upajo trditi, da bo pevka poslušala njihove nasvete, saj se je odločena odvaditi alkohola in svoje življenje obrniti v bolj zdravo smer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.