Magazin > VIP
2 ogledov

Amy bo odštevala v bolnišnici

Žurnal24 main
Amy Winehouse bo po vsej verjetnosti novo leto dočakala v bolnišnici. Tja so jo po preveč veselih praznikih napotili prijatelji.

Nadarjeno pevko so zaskrbljeni prijatelji in družina prosili, naj si poišče pomoč, saj je med božičnimi prazniki Amy pretiravala z žuriranjem, alkoholom in verjetno tudi prepovedanimi substancami.

Tega si zaradi okužbo na pljučih nikakor ne bi smela privoščiti. "Amy trenutno ni najbolj pri sebi, počuti se slabo in osamljeno. Zelo je čustvena. Med božičnimi prazniki je veliko časa preživela doma in žalost utapljala v alkoholu," je dejal pevkin prijatelj. "Že več tednov se bori s hudo okužbo pljuč, kar že dobro načenja njeno zdravje. Amy je prišla do stanja, ko že sama ve, da mora v bolnišnico in se pozdraviti," je še dodal.

Prijatelji si tako upajo trditi, da bo pevka poslušala njihove nasvete, saj se je odločena odvaditi alkohola in svoje življenje obrniti v bolj zdravo smer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.