Ana Bešter je postala mamica

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Priljubljena voditeljica Ana Bešter je konec tedna postala mama. S soprogom Rokom sta se razveselila sinčka, ki sta ga poimenovala David.
Oglej si celoten članek

"Danes je bil za nas še posebej lep sončen dan. Naš vnuček David se je odločil, da ima dovolj Aninega trebuščka ... in da bi že rad spoznal vse domače. Anina nosečnost je bila devet mesecev eno samo veselje, zato je tudi naš mali škratek prišel na svet hitro in veselo. Kako je življenje lepo ..." je na svojem Facebook profilu v soboto popoldne zapisala ponosna babica Nataša Bešter.

Mali David je zelo presenetil novopečena starša, saj za spol otroka nista vedela do zadnjega trenutka. Nam je pa Ana že pred meseci zaupala, da močno upa, da bo dobra mama. "Potrpežljiva, ljubeča, pozorna in nežna, vendar da bi po drugi strani otroku postavila meje, ki jih potrebuje. Želim si, da bi pri vzgoji ujela to ravnotežje. Večinoma se seveda zelo veselim, vem pa, da bo treba življenje zelo prilagoditi novemu družinskemu članu."

Mladi družinici čestitamo tudi mi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.