Magazin > VIP
84 ogledov

Ana Bešter je postala mamica

Ana Bešter, mož Rok Benjamin Kovač
Priljubljena voditeljica Ana Bešter je konec tedna postala mama. S soprogom Rokom sta se razveselila sinčka, ki sta ga poimenovala David.

"Danes je bil za nas še posebej lep sončen dan. Naš vnuček David se je odločil, da ima dovolj Aninega trebuščka ... in da bi že rad spoznal vse domače. Anina nosečnost je bila devet mesecev eno samo veselje, zato je tudi naš mali škratek prišel na svet hitro in veselo. Kako je življenje lepo ..." je na svojem Facebook profilu v soboto popoldne zapisala ponosna babica Nataša Bešter.

Mali David je zelo presenetil novopečena starša, saj za spol otroka nista vedela do zadnjega trenutka. Nam je pa Ana že pred meseci zaupala, da močno upa, da bo dobra mama. "Potrpežljiva, ljubeča, pozorna in nežna, vendar da bi po drugi strani otroku postavila meje, ki jih potrebuje. Želim si, da bi pri vzgoji ujela to ravnotežje. Večinoma se seveda zelo veselim, vem pa, da bo treba življenje zelo prilagoditi novemu družinskemu članu."

Mladi družinici čestitamo tudi mi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.