Ana Dolinar: Priznam, ne zmorem

Foto: Facebook
Foto: Facebook
"Ne bom pa dopustila, da se moj odnos z njimi začne krhat, zato ker mi je država naložila še eno službo!“ se jezi naša igralka.
Oglej si celoten članek

Ana Dolinar odkrito priznava, da se ji "meša“, tako kot večini staršev, ki morajo zaradi zaprtja šol delati od doma, paziti na otroke in jih spodbujati k učenju, ob vsem tem pa še poskrbeti za vsakodnevna opravila.

"Priznam. NE ZMOREM!!! Ne zmorem. Faza “zmešalo se mi BO” je že zdavnaj mimo. Meša se mi ZDAJ. In govorim samo o vsakodnevnih obveznostih. Kakršenkoli self care/self love je itak high class privilegij. Moje delo pa očitno tudi. Lahko hodim z njimi na sprehode, kuham blatne juhice, zasledujem lisico, izdelujem plakate, jim berem, jih poslušam, ko berejo, se igram družabne igre, z njimi pečem, organiziram plesne popoldneve in filmske večere, kurim ogenj, se z njimi smejem, jočem, crkljam, igram, opazujem, kuham kakav... Vse to lahko počnem! Ne bom pa dopustila, da se moj odnos z njimi začne krhat, zato ker mi je država naložila še eno službo! Ne bom. Moje duševno zdravje in naši odnosi so mi veliko bolj pomembni od tega ali bo moj otrok znal večkratnike števila sedem naslednji teden ali naslednje leto! I don’t give a damn! Zato z naslednjim tednom dajem odpoved!!! Če je še kje mamica, ki se zlaže, da mora lulat, zato, da lahko trikrat vdihne, vedi da NISI SAMA!!!“ je zapisala na Facebooku.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 28

  • 17:50 15. November 2020.

    razvajenka,nepotpežljiva

  • Syn
    10:08 13. November 2020.

    Daj revica primitivna, nehaj jamrat. Drugič si raje omisli hrčka, papigo ali mačko, in ne otroka. Da sem tvoj otrok …

  • 09:30 13. November 2020.

    Spoštovana ga. Ana, sem v zavidljivih letih, preživela vojno, ne eno, dve, vzgajala in učila otroke doma, na skrivaj. Včasih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.