Delovna akcija: Ana in mojstri tokrat s projektom presegli sami sebe

Foto: Voyo delovna akcija Foto: Voyo delovna akcija Foto: Voyo delovna akcija Foto: Voyo delovna akcija Foto: Voyo delovna akcija Foto: Voyo delovna akcija Foto: Voyo delovna akcija Foto: Voyo delovna akcija Foto: Voyo delovna akcija Foto: Voyo delovna akcija
Uspela jim je zares neverjetna preobrazba.
Oglej si celoten članek

Zadnja dva dela dobrodelne oddaje delovna akcija, sta bila namenjena družini Perko. In če so kdaj v preteklosti gledalci po ogledu epizode zapisali tudi negativen komentar, tokrat temu ni bilo tako. Na družbenih omrežjih so bili enoglasni: "Ta družina si zares zasluži samo najboljše!"

Prenova je bila zahtevna, terjala je dva tedna dela pridnih mojstrov in voditeljice Ane Praznik. V prvem delu smo spoznali zakonca Dejana in Jenebeth Perko, ter njuna dva otroka Tina in Lina. Družina je živela v starem in vlažnem stanovanju, oprema je bila dotrajana, njihov dom pa so kazili številni hodniki.

Kljub temu, da sta zakonca v preteklosti doživela veliko hudega, od bolezni do smrti otroka, Jenebeth je bila celo deportirana, sta ostala skupaj in zdi se, da je vsa tragedija njuno zvezo le še okrepila.

Nepopisno je bilo veselje vseh štirih, ko so izvedeli, da jim bo Delovna akcija prenovila stanovanje in tokrat so se zares izkazali, stanovanje so prenovili tako, da zares vzame sapo.

"Kaj je to mogoče," je bila presenečena Jenebeth, ko so z družino stopili na hodnik. Veselje je bilo nepopisno.

Poglejte si, kako je bilo videti pred prenovo in v kakšnem čudovitem ambientu družina Perko uživa sedaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.