Magazin > VIP
3876 ogledov

Delovna akcija: Ana in mojstri tokrat s projektom presegli sami sebe

delovna akcija
1/10
Voyo
Uspela jim je zares neverjetna preobrazba.

Zadnja dva dela dobrodelne oddaje delovna akcija, sta bila namenjena družini Perko. In če so kdaj v preteklosti gledalci po ogledu epizode zapisali tudi negativen komentar, tokrat temu ni bilo tako. Na družbenih omrežjih so bili enoglasni: "Ta družina si zares zasluži samo najboljše!"

Prenova je bila zahtevna, terjala je dva tedna dela pridnih mojstrov in voditeljice Ane Praznik. V prvem delu smo spoznali zakonca Dejana in Jenebeth Perko, ter njuna dva otroka Tina in Lina. Družina je živela v starem in vlažnem stanovanju, oprema je bila dotrajana, njihov dom pa so kazili številni hodniki.

Kljub temu, da sta zakonca v preteklosti doživela veliko hudega, od bolezni do smrti otroka, Jenebeth je bila celo deportirana, sta ostala skupaj in zdi se, da je vsa tragedija njuno zvezo le še okrepila.

Nepopisno je bilo veselje vseh štirih, ko so izvedeli, da jim bo Delovna akcija prenovila stanovanje in tokrat so se zares izkazali, stanovanje so prenovili tako, da zares vzame sapo.

"Kaj je to mogoče," je bila presenečena Jenebeth, ko so z družino stopili na hodnik. Veselje je bilo nepopisno.

Poglejte si, kako je bilo videti pred prenovo in v kakšnem čudovitem ambientu družina Perko uživa sedaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.