Ana Klašnja: "Neumno bi bilo pustiti to službo"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prima balerina Ana Klašnja se v zadnjih mesecih spopadala z novimi izzivi.
Oglej si celoten članek

Vrhunska baletna plesalka in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja priznava, da ima po mesecu dni še vedno težave priti v vrhunsko formo, saj tudi baletniki zaradi koronavirusa kar dva meseca niso imeli ustaljenih treningov. "Prvi mesec smo uradno delali od doma, drugi mesec pa smo bili na čakanju, tako da smo se organizirali sami in vsak dan ob 10.00  zjutraj skupinsko vadili preko spleta. Sedaj imamo že en mesec vaje v Operi, 3. maja smo imeli že prvo predstavo, ki so jo predvajali na TV Slovenija, nastopili pa smo tudi že v sklopu Junija v Ljubljani. Napovedane imamo še štiri predstave The Great Gatsby, namesto dveh, saj bomo tako lahko zagotovili, da v dvorani ne bo preveč ljudi hkrati," pravi Ana, ki je mnenja, da se je za baletnike vsa situacija še kar dobro izšla, a vseeno meni, da zaradi izostanka rednih treningov v enem mesecu še vedno ni v stari formi. 

Ana si sicer želi, da bi kot solistka lahko plesala še pet let. "Neumno bi bilo pustiti to službo, saj mi nudi varnost in tudi rada to počnem. Še vedno uživam na odru. A tudi če bi danes končala, nimam obžalovanj, saj sem odplesala vse vloge, ki sem si jih želela. Po koncu kaiere plesalke pa si želim, da bi me znotraj Opere lahko prekvalificirali, najraje bi delala s solisti in se posvetila svoji kolekciji plesnih oblačil," si želi Klašnja. 

Najbolj vesel, da je bila dva meseca doma, pa je bil Anin sin Jaša. "To je bilo najlepše, da je bil Jaša zelo vesel, da sva oba doma in da mu ni treba zjutraj v vrtec, nama pa v službo. Prvi mesec smo tako kot vsi pospravljali omare, potem pa smo veliko hodili ven na sprehode, kuhali in pekli. Če bi še dolgo trajalo, bi lahko postala pujsa Pepa (ha, ha)," je še razkrila balerina. 

Nov izziv na kanalu Joonglaa!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.