Anđa Marić izgubila skrbništvo

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Slovensko sodišče je hrvaški pevki Anđi Marić odvzelo skrbništvo nad sinom Gašperjem.
Oglej si celoten članek

Ljubljansko sodišče je skrbništvo podelilo Anđinemu nekdanjemu soprogu Primožu Dolničarju, čeprav je deček večkrat izjavil, da bi rad živel z mamo. "Začuda sem dobro, čeprav se počutim kot čarovnica, ki jo lovijo, ker prihaja iz druge države," je Anđa povedala spletnemu portalu Index.hr in dodala: "Tri leta sem bila tiho in tiho, zdaj pa sem se odločila temu narediti konec. Trpela sem v tišini, a napočil je čas, da vsi izvedo, kaj sem prestala in kaj še prestajam. Od samega začetka sem vedela, kdo je moj nasprotnik, in predvidevala, kako se bo vse skupaj končalo. Žal mi je, da za to ni nikakršnega pojasnila. Na primer, na zadnji obravnavi je sodnik moje vedenje opisal kot provokativno samo zato, ker je na forumu šova Hrvaška išče zvezdo prebral komentarje o meni. Sprašujem se, ali je dobil diplomo, ker dobro 'googla'. Oprimejo se vsake nebuloze in s tem kršijo vse moje človekove pravice, tako žene kot mame, ampak grem naprej. Vložila sem pritožbo in grem do konca. Še več, naslednjič bom govorila v materinščini, madžarskem jeziku, in zahtevala sodnega tolmača, ker mi očitajo, da ne govorim dovolj dobro slovensko, čeprav na televiziji normalno vodim oddajo v tem jeziku."

Sin zdaj biva en teden pri njej, en teden pri očetu. Ko bo sodba postala pravnomočna, ga bo Anđa lahko videla le vsak drugi vikend.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:41 27. Februar 2013.

    Je bla tiho-malo morgen. Vsak trenutek je izkoristila in popljuvala Slovence ter njihovo sodstvo, ker ji niso hoteli dodeliti otroka. …

  • 13:19 27. Februar 2013.

    Men je ona ful f_iš..<br />škoda ,ker ni taka kot on, da bi se na okol......zabavala.. :-(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.