Magazin > VIP
171 ogledov

Anđa Marić izgubila skrbništvo

Anđa Marić Primož Dolničar Pixsell
Slovensko sodišče je hrvaški pevki Anđi Marić odvzelo skrbništvo nad sinom Gašperjem.

Ljubljansko sodišče je skrbništvo podelilo Anđinemu nekdanjemu soprogu Primožu Dolničarju, čeprav je deček večkrat izjavil, da bi rad živel z mamo. "Začuda sem dobro, čeprav se počutim kot čarovnica, ki jo lovijo, ker prihaja iz druge države," je Anđa povedala spletnemu portalu Index.hr in dodala: "Tri leta sem bila tiho in tiho, zdaj pa sem se odločila temu narediti konec. Trpela sem v tišini, a napočil je čas, da vsi izvedo, kaj sem prestala in kaj še prestajam. Od samega začetka sem vedela, kdo je moj nasprotnik, in predvidevala, kako se bo vse skupaj končalo. Žal mi je, da za to ni nikakršnega pojasnila. Na primer, na zadnji obravnavi je sodnik moje vedenje opisal kot provokativno samo zato, ker je na forumu šova Hrvaška išče zvezdo prebral komentarje o meni. Sprašujem se, ali je dobil diplomo, ker dobro 'googla'. Oprimejo se vsake nebuloze in s tem kršijo vse moje človekove pravice, tako žene kot mame, ampak grem naprej. Vložila sem pritožbo in grem do konca. Še več, naslednjič bom govorila v materinščini, madžarskem jeziku, in zahtevala sodnega tolmača, ker mi očitajo, da ne govorim dovolj dobro slovensko, čeprav na televiziji normalno vodim oddajo v tem jeziku."

Sin zdaj biva en teden pri njej, en teden pri očetu. Ko bo sodba postala pravnomočna, ga bo Anđa lahko videla le vsak drugi vikend.

Komentarjev 2
  • feferon 17:41 27.februar 2013.

    Je bla tiho-malo morgen. Vsak trenutek je izkoristila in popljuvala Slovence ter njihovo sodstvo, ker ji niso hoteli dodeliti otroka. včasih so očetje boljši kot mater, ki otroka imajo samo za ščit in izsiljevanja...

  • kapibara 13:19 27.februar 2013.

    Men je ona ful f_iš..škoda ,ker ni taka kot on, da bi se na okol......zabavala.. :-(